verzorging: gelaat periode: 12 x duur: 30m type: biopeeling prijs: op aanvraag

de meest geavanceerde kruidentherapie

De Neoderma Biopeeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de geavanceerdste vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatholoog en wordt uitsluitend uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.


Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief. Dus geen afschilfering, geen rode huid en geen pijn. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal voor acné en pigmentatievlekken.


geschikt voor alle huidtypen

Deze behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. Deze kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een masker waarna de behandeling wordt afgemaakt.

Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een doorbloeding zichtbaar. Bij het behandelen van acné kan zich een explosie van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling.