verzorging: lichaam periode: 8 x duur: 2u type: kruiden prijs: op aanvraag

100% liposuctie, maar zonder snijden

Liposuctie wordt Lipotouch. Een revolutie op het vlak van cellulitis en vetophopingen. Zonder pijn, zonder snijden, zonder risico's. Snelle en zekere resultaten. Lipotouch is de allernieuwste technologie om met blijvend resultaat vet te verwijderen, dit zonder chirurgische ingreep. De behandeling wordt o.a. toegepast op buik, dijen en flanken.


De Lipotouch behandeling houdt in dat de wanden van vetcellen heel plaatselijk door krachtige luchtbelexplosies kapot worden gemaakt de cellen worden vervolgens op een veilige, natuurlijke manier afgevoerd en afgebroken door het lichaam. Dit is een vrijwel pijnloze behandeling.


geschikt voor alle huidtypen

Deze behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. Deze kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een masker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon.


Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een doorbloeding zichtbaar. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. De huid voelt de vierde dag nog droog en strak aan.