verzorging: lichaam periode: 20 x duur: 40m type: diepte massage prijs: op aanvraag

enorm betrouwbaar en heel ontspannend

LPG Endermologie is een behandeling die de huid verstevigt alsook de circulatie stimuleert. Zo zal cellulitis verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Endermologie is een erg betrouwbare behandeling die ontstond in 1986 en nog steeds erg actueel is.


Tijdens de behandeling vindt hoofdzakelijk een diepte- massage plaats volgens het principe van een aanzuig- oprol- uitrol techniek. Hierdoor wordt het bindweefsel versoepeld, de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgevoerd. De Endermologie-techniek is niet pijnlijk, integendeel, ze is zelfs heel ontspannend.


aangenaam cellulitis wegwerken

Bij de aanvang van de behandeling moet je een Bodypanty aantrekken voor een beter contact met de machine, voor hygiënische redenen en om je iets meer privacy te gunnen. Vervolgens zal onze behandelaar over het lichaam 'glijden' met de behandelkop. De behandeling wordt steeds als heel aangenaam ervaren.


Over het algemeen wordt aangenomen dat twintig tot vijfentwintig behandelingen noodzakelijk zijn om optimale resultaten te bekomen. Na de behandelingen, volstaat het om slechts één enkele behandeling per maand te ondergaan om de resultaten volledig te behouden.