verzorging: gelaat periode: 12 x duur: 1,5u type: microkristallen prijs: op aanvraag

een revolutionaire behandeling

Onze natuurlijke Crystal Clear facelift is een enorm uitzonderlijke en progressieve behandeling tegen onder anderen fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, huidveroudering, zwarte puntjes, doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acne letsels en wallen.


De revolutionaire anti- verouderingbehandeling van Crystal Clear is een enorm succes bij beroemdheden en in de media. Grote sterren zoals Madonna, Victoria Beckham, Dido, Cindy Crawford, Stella Mc Cartney, Jude Law en Gwyneth Paltrow zijn overtuigde gebruikers van deze revolutionaire huidbehandeling.


een nieuwe, zachte en frisse huid

Maar ook de sterren van België maken gebruik van Crystal Clear zoals Sofie, Paul Michiels, Zohra, Andrea Croonenberghs, Marleen Merckx, Sandra Deakin, Ben Van Ostade, Camilia Blereau, Axel Daeseleire,...


Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up wordt het handstuk van de Crystal Clear machine op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische kristallen op het huidoppervlak geprojecteerd. Dankzij de snelheid waarmee ze geprojecteerd worden en hun zacht structuur, verwijderen de kristallen de bovenste laag van uw huid en maakt ze opnieuw zacht, fris en jeugdig.