verzorging: lichaam periode: 20 x duur: 40m type: elektropulse prijs: op aanvraag

een beter figuur, zonder moeite

Belle Body is een enorm doeltreffend systeem voor spierversteviging en moeiteloos plaatselijk afslanken. De mix van elektrostimulatie op de spieren en infrarood therapie pakt precies de gekende probleemzones aan. Je ondergaat pijn- en moeiteloos tot 1200 spiercontracties per spiergroep per sessie. Met 16 kleef- elektroden worden gelijktijdig 8 spiergroepen gestimuleerd. De impuls is zo gekozen dat de stimulatie gevoeld wordt als een zeer volledige en sterke spiercontractie.


Deze methode is ook enorm geschikt bij rug- en halsklachten. Al na enkele sessies voel je de spieren verstevigen.


effect van een intensieve fitnesstraining

Het effect kan je best vergelijken met een intensieve fitnesstraining van 3 maal per week! Het grote verschil is de enorme comfortabele en luxueuze manier waarop de resulaten worden verkregen. Na enkele weken worden de eerste resultaten al zichtbaar. Voor een grondige figuurverandering moet je echter enkele maanden geduld hebben.


Om te voorkomen dat je spierpijn hebt na de behandeling krijgt u een gratis lymfedrainage wat een waar genot is. Heb je een probleem met overgewicht, dan is deze behandeling zeker een uitstekend geschikte ondersteuning maar moet er ook op de voeding gelet worden!